Välkommen till Kullaviksskolan

Kullaviksskolan ligger längst norrut i Kungsbacka kommun och tillhör pedagogiska enheten Norr. Vi är en kommunal grundskola med klasser från förskoleklass upp till årskurs 9.

Kullaviksskolan ligger centralt i Kullavik med närhet både till salta bad, skogar och gröna ängar. Fyren/Lotsen, gamla Kullaviksskolan, tillhör också Kullaviksskolan den ligger i infarten till samhället.

Nya enheter från 1 maj 2014

Från och med 1 maj 2014 kommer verksamheten för förskola och grundskolans ansvarsområde barn/elever 1-16 år indelas i 3 geografiskt sammanhållna enheter Norr, Centrum och Söder. Vi tillhör Norr och ny verksamhetschef är Tommy Korsell.