Särö skola

• Unga arkitekter skapar drömhus!

Nu får Västsveriges husfabrikanter hård konkurrens. Eleverna i årskurs 9 på Särö skola är i full gång med att rita och konstruera sina drömmars hus. Projektet leds av högstadieläraren Göran Stråhle och han är mycket nöjd med den rådande nybyggarandan.

- Eleverna har konstruerat ritningar, gjutit bottenplattor och är nu i full färd med att resa väggar. Man märker att detta är något som engagerar och vem vet, vi kanske får se någon av dessa drömvillor i verkligheten i framtiden, avslutar Göran.

• Riksdagsledamot diskuterade studiero på Särö skola!

Lagom till skolstarten fick Särö skola besök av riksdagsledamoten Michael Svensson (M). Syftet med besöket var att diskutera vikten av att eleverna får den studiero som krävs för att uppnå bästa resultat. Både politiker, lärarrepresentanter och skolledning var överens om att en skicklig lärare kan skapa studiero, även i klasser med många elever.

Sidan uppdaterad: 2014-09-16