Särö skola

• Skrattmåsdagen startade upp höstterminen på mellanstadiet!

Under höstterminens första vecka var det dags för den årliga Skrattmåsdagen för eleverna i årskurs 4-6. Eleverna delades in i tvärgrupper och gick sedan runt mellan olika stationer, som alla präglades av Skrattmåsens ledord; vänskap, samarbete, ordning & reda, kreativitet och kunskap. Det blev en dag med trevlig samvaro över klassgränserna och ett utmärkt sätt att starta upp läsåret 2014/2015 på.

• Ett nytt läsår där allt är möjligt!

Nu är skolstarten avklarad med sång av personalkören och välkomsttal av rektorerna. Klockan har ringt in till ett nytt läsår där förväntningar ska uppfyllas, mål ska uppnås och drömmar ska förverkligas. Vi pedagoger ser det som ett stort privilegium att få guida våra elever genom skolans förunderliga värld. Med engagemang, lyhördhet och rätt resurser skapar vi tillsammans en trygg och utvecklande plattform där allt är möjligt!

Sidan uppdaterad: 2014-08-21