Särö skola

• Elevreportage från vattendagen!

Lärarna på Särö skola står och sjunger för full hals. Stråket är fyllt med barn och ungdomar, och i taket hänger det stora, blåa vattendroppar. Idag, fredag den 17 oktober, äger Särö skolas temadag rum. Temat är vatten, och skolan har anordnat massvis med aktiviteter för blandade grupper åk F-9.

Karin sköter ruljangsen i cafét och hon är en trygg och social person som är lätt att prata med om allt mellan himmel och jord. Alla elever på mellanstadiet var eniga om att Karin var en självklar kandidat till den fina utmärkelsen; Månadens profil på Lilla Arenan. Stort grattis säger vi!

Sidan uppdaterad: 2014-10-29