Särö skola

• Ett nytt läsår där allt är möjligt!

Nu är skolstarten avklarad med sång av personalkören och välkomsttal av rektorerna. Klockan har ringt in till ett nytt läsår där förväntningar ska uppfyllas, mål ska uppnås och drömmar ska förverkligas. Vi pedagoger ser det som ett stort privilegium att få guida våra elever genom skolans förunderliga värld. Med engagemang, lyhördhet och rätt resurser skapar vi tillsammans en trygg och utvecklande plattform där allt är möjligt!

• Bröderna Fluff överraskade!

Sommarens höjdpunkt på fritids stod Bröderna Fluff för. Eleverna fick världens överraskning i bamba när detta radarpar dök upp på scenen. Bröderna drog igång en härlig show som med sketcher och skämt, men det bästa av allt var när de lärde barnen att dansa den berömda "fluffdansen". Bröderna Fluff stannade hela eftermiddagen och lekte och varken barn eller pedagoger lär glömma detta fantastiska besök och de är mer än välkomna tillbaka!

Sidan uppdaterad: 2014-08-19