Särö skola

Karin sköter ruljangsen i cafét och hon är en trygg och social person som är lätt att prata med om allt mellan himmel och jord. Alla elever på mellanstadiet var eniga om att Karin var en självklar kandidat till den fina utmärkelsen; Månadens profil på Lilla Arenan. Stort grattis säger vi!

• Unga arkitekter skapar drömhus!

Nu får Västsveriges husfabrikanter hård konkurrens. Eleverna i årskurs 9 på Särö skola är i full gång med att rita och konstruera sina drömmars hus. Projektet leds av högstadieläraren Göran Stråhle och han är mycket nöjd med den rådande nybyggarandan.

- Eleverna har konstruerat ritningar, gjutit bottenplattor och är nu i full färd med att resa väggar. Man märker att detta är något som engagerar och vem vet, vi kanske får se någon av dessa drömvillor i verkligheten i framtiden, avslutar Göran.

Sidan uppdaterad: 2014-10-20